Tatoeage verwijderen in Heerlen

Wij zijn vanaf heden niet meer actief in Heerlen! Voor een afspraak verwijzen we je graag door naar één van onze andere locaties:

Wilt u af van een tatoeage waar u al jaren niet meer tevreden mee bent? Dit komt helaas steeds vaker voor. De tatoeages vervagen of passen niet meer bij de persoonlijkheid van de persoon die de tatoeages heeft. De tevredenheid van de persoons nemen af en hij/zij is toe aan wat anders.

Wij van Lasercentrum begrijpen hoe vervelend het is om een tatoeage te hebben die niet meer bij u past. Daarom helpen wij u graag van uw ‘ongewenste’ tatoeage af. Laat je tattoo gemakkelijk en snel verwijderen door een specialist met de meest betrouwbare lasers.

Lasercentrum kan op een professionele manier uw tatoeage verwijderen met de PicoSure en/of de Discovery Pico laser. Dit zijn de modernste lasers die momenteel te verkrijgen zijn.

De juiste behandeling

Afhankelijk van de grootte van de tattoo kunnen wij bepalen hoeveel behandelingen u nodig heeft en wat de kosten van deze behandeling zijn. Wij kunnen u garanderen dat u voor dezelfde tatoeage, minder behandelingen bij ons nodig hebt dan bij een reguliere behandeling. Dit scheelt enorm in de kosten.

De prijzen van het laten verwijderen van uw tatoeage verschillen ook per grootte. U kunt op onze website de prijzen gemakkelijk online aanvragen door een formulier in te vullen. Na het invullen van het formulier ontvangt u een vrijblijvende prijsopgaven. U kunt ook bij een van onze vier vestigingen langs voor een vrijblijvende intakegesprek. Tijdens het intakegesprek kunnen wij u precies vertellen hoeveel behandelingen u nodig heeft en wat de prijs hiervoor zal zijn. Ook kunnen wij u gelijk wat meer informatie geven over de behandelingswijze.

U kunt gemakkelijk u intakegesprek of uw behandelingen reserveren door contact met ons op te nemen. Wij hebben vier vestigingen waar u contact mee kan opnemen. Onze vestigingen zitten in Breda, Eindhoven en Zoetermeer.

Het gevolg van het verwijderen van uw tattoo

Wij van Lasercentrum begrijpen hoe belangrijk uw huid voor u is. Daarom dat wij beschikken over de modernste lasertechnieken. Door uw tatoeages te laten verwijderen door een van onze lasers hoeft u niet langer bang te zijn voor littekens. Je tattoo wordt in zijn geheel verwijderd waarbij je gegarandeerd geen littekens of huidbeschadiging overhoudt. Que pijn is de laserbehandeling ook goed te doen.

Tatoeage laten verwijderen?

Wij van Lasercentrum beschikken als enige kliniek in Nederland over de modernste laser apparatuur om de ongewenste tatoeages te verwijderen. Wij zijn daarmee al ruim 25 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeages verwijderen.

Onze specialisten hebben veel ervaring met het werken met de lasers. Wij hebben dan ook alleen maar gespecialiseerde en vakkundige werknemers in dienst om uw tatoeage te verwijderen.

Wij maken uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde lasers die op dit moment beschikbaar zijn. Daarom dat wij ook zo trots zijn op onze PicoSure en Discovery Pico Laser. Door deze lasers zijn wij in staat om een optimale en gewenste behandeling aan te bieden voor zowel zwarte als gekleurde tatoeages.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen