Pigmentvlekken verwijderen Roosendaal

Pigmentvlekken op professionele wijze behandelen

Pigmentvlekken komen regelmatig voor bij mensen. Deze vlekken ontstaan door een ophoping van pigment en zijn gelukkig eenvoudig te verhelpen met een laserbehandeling. Iedere behandeling wordt bij ons op maat uitgevoerd door een ervaren huidtherapeut. Woon je in of rondom Roosendaal en wil je pigmentvlekken laten verwijderen? Kom dan langs in onze kliniek in Breda of neem direct contact op.

Neem direct contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Specialistische behandeling pigmentvlekken

Heb je pigmentvlekken op de huid en wil je deze professioneel laten behandelen of verwijderen? Het Lasercentrum kan je hierbij helpen. Dankzij onze behandelingen wordt het pigment op professionele wijze verminderd of zelfs geheel verwijderd. De behandelingen worden uitgevoerd door een gespecialiseerde huidtherapeut voor het beste resultaat. Woon je in Roosendaal en wil je pigmentvlekken verwijderen? Kies dan voor Het Lasercentrum!

tattoo verwijderen alphen aan den rijn
  • Slechts één of meerdere behandelingen nodig
  • Eenvoudige behandeling
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Kosten

Pigmentbehandeling

Tarieven van de Discovery Pico/PicoSure
BehandelingPrijs
Pigmentaties
1-3 stuksv.a. € 85,-
3-6 stuksv.a. € 105,-
6-10 stuksv.a. € 130,-
Melasma
Gezicht€ 395,-
Voorhoofd€ 150,-
Wangen€ 170,-
Bovenlip€ 100,-
Focus
Gezicht€ 400,-
Wangen€ 250,-
Voorhoofd€ 150,-
Rond mond€ 125,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Ik heb al een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Het lasercentrum is klantvriendelijk en ze weten precies wat ze doen.

Echt een aanrader.

P. Pereira

review van 5 sterren

Hartelijke ontvangst met koffie of thee. Goede en duidelijke uitleg over wat de behandeling gaat inhouden. Voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Alle aandacht voor de client.

W. Boelaarts

review van 5 sterren

Na ruim 3 jaar ergens anders onder behandeling te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het Laser Centrum. Dat had ik al veel eerder moeten doen! Super service, aardige mensen en wat een resultaat! Ben er super blij mee.

C.

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn donkere vlekken op de huid die worden veroorzaakt door een plaatselijke ophoping van huidpigment. Hierdoor ontstaat hyperpigmentatie. Dit leidt tot vlakke, donkere plekken op de huid. Ze zijn lichtbruin tot zwart van kleur. Een pigmentvlek ontstaat door zonlicht of door huidveroudering. Het goede nieuws is dat pigmentvlekken eenvoudig te behandelen zijn.

Pigmentvlekken behandelen

Pigmentvlekken zijn op verschillende manieren te behandelen. Binnen onze praktijk wordt voornamelijk gebruik gemaakt van lasertherapie en chemische peelings. De behandelingen worden zonder verdoving uitgevoerd en duren gemiddeld niet langer dan 30 minuten. Voor het beste resultaat zijn er 1 tot 4 behandelingen nodig. Woon je in Roosendaal en wil je pigmentvlekken laten verwijderen? Kom dan langs in onze praktijk.

Vergoeding van je zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen bij de huidtherapeut komt in aanmerking voor een vergoeding via je zorgverzekering. Ook de behandeling van pigmentvlekken wordt vaak deels of in zijn geheel vergoed door je zorgverzekeraar. Afhankelijk van je (aanvullende) zorgverzekering wordt een deel of zelfs het hele bedrag vergoed. Raadpleeg de polis van je zorgverzekeraar om te kijken of dit ook voor jou geldt.

Gratis consult en behandelplan

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die jij hebt bij een pigmentbehandeling. Wil je pigmentvlekken laten verwijderen? Maak dan direct een afspraak voor een gratis consult in een van onze klinieken. Tijdens dit gesprek kijken we samen met jou wat de beste behandeling is voor jouw situatie en stelt een huidtherapeut een persoonlijk behandelplan op. Woon je in Roosendaal en wil je pigmentvlekken behandelen? Kom langs of maak een afspraak!

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82