Hoe ontstaan lijntjes en rimpels

Het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels komt grofweg door twee soorten factoren: intrinsieke en externe factoren. De eerste soort kun je vrij weinig aan doen, de tweede soort heb je logischerwijs meer invloed op. Voordat je last krijgt van rimpels, kun je proberen om de externe factoren te beïnvloeden.

Prijzen

Huidverbeterende laserbehandeling

Tarieven van de Fractional
GebiedPrijs
Volledig gezicht€ 500,-
Wangen€ 240,-
Rond ogen€ 140,-
Bovenlip€ 105,-
Rond mond€ 210,-
Hals€ 145,-
Decolleté€ 195,-
Hals en decolleté€ 285,-
Gezicht, hals en decolleté€ 750,-
Littekensin overleg
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Vanaf welke leeftijd ontstaan lijntjes en rimpels

Het moment wanneer rimpels zichtbaar worden, is per persoon verschillend. De ene persoon krijgt hier eerder last van dan de ander. Gemiddeld worden rimpels bij mensen ongeveer zichtbaar rond het dertigste levensjaar. Er zit daarbij ook nog een verschil in dynamische en statische rimpels. De statische rimpels worden vaak na het veertigste levensjaar zichtbaar.

Dynamische en statische rimpels

Meestal onderscheiden we twee verschillende soorten rimpels die ontstaan: dynamische en statische rimpels. Beide soorten rimpels hebben hun eigen karakter. Dynamische rimpels worden veroorzaakt door een overmatige spieractiviteit. Deze rimpels zijn dus niet altijd zichtbaar. Statische rimpels en lijntjes ontstaan door veroudering van de huid. Dit soort rimpels is altijd zichtbaar.

Plekken waar rimpels ontstaan

Rimpels kunnen op meerdere plekken voorkomen. De meest voorkomende plekken waar rimpels zichtbaar worden, zijn rond de mond, op het voorhoofd en onder de ogen. De rimpels die rondom de ogen verschijnen, worden kraaienpootjes genoemd. Ook dit soort rimpels kan uiteindelijk een statisch karakter krijgen. Alle soorten rimpels kunnen bij ons behandeld worden.

Andere soorten behandeling

Door middel van een huidverstrakkingsbehandeling kun je bij Het Lasercentrum je de ontstane lijntjes en rimpels tegengaan. Ook voor behandelingen op het gebied van huidverbetering kun je bij ons terecht. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in acné behandeling, chemische behandeling en vaatbehandeling. Welk soort behandeling je dus ook wil, bij Het Lasercentrum ben je aan het juiste adres!

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van huidverstrakking? Neem dan contact met ons op! De medewerkers van Het Lasercentrum hebben jarenlange ervaring met het tegengaan van rimpels en weten daardoor precies welke behandeling bij je past. Samen met jou komen we graag tot het meest ideale eindresultaat.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Update Lasercentrum

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels.
Let op de volgende punten >

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen