Ervaringen tattoo verwijderen

Om welke reden dan ook kun je ervoor kiezen je tattoo te laten verwijderen. Mensen die je voor gingen delen met ons hun ervaring. Hoe reageerde hun huid op de laserbehandeling? En hoe hebben ze onze service ervaren? Je leest het hier allemaal.

Over laserbehandeling tatoeage verwijderen

In Het Lasercentrum verwijderen we tatoeages met de beste lasers van de hele wereld, namelijk de PicoSecure laser en de Discovery Pico laser. Deze lasers zorgen voor een optimaal resultaat. Daarnaast doen we er alles aan om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Hoe ervaren onze klanten deze laserbehandeling?

“Nooit last gehad van irritaties’

Marjan Assadian zegt: “Ga nu al langer dan 2 jaar naar de vestiging in Zoetermeer voor tattoo verwijdering. Zelfs na mijn verhuizing, blijf ik hier terugkomen vanwege de goede en professionele service. Erg schone en nette kliniek waar super vriendelijke mensen werken. Ook fijn dat je hier op zaterdag terecht kan! De voortgang wordt bijgehouden met foto’s en er wordt goed uitleg gegeven over nazorg. Deze mensen kennen hun apparatuur en heb nooit last gehad van irritaties aan mijn huid. Laser wordt geleidelijk hoger gezet zodat je huid niet verbrandt. Zeker een aanrader!”

5 sterren review

“Dit lasercentrum is echt de beste!”

Demi Bakker zegt: “Dit lasercentrum is echt de beste! Elke keer word ik super vriendelijk ontvangen en m’n tattoo gaat geleidelijk aan weg, terwijl m’n huid mooi blijft!”

5 sterren review

“De kliniek is netjes en ik ben vakkundig geholpen”

Sandra Huizer zegt: “Gestart met het laseren van een tatoeage waar ik vanaf wil. Over het eindresultaat kan ik voorlopig nog niks zeggen, maar ik heb er alle vertrouwen in. De kliniek is netjes en ik ben vakkundig geholpen. Aardige mensen ook!”

5 sterren review

“Ik heb dit eerste bezoek als bijzonder prettig ervaren!”

V. uit Soest zegt: “Afgelopen zaterdag heb ik mijn eerste laserbehandeling (verwijderen tatoeage) gehad. Ik heb dit eerste bezoek als bijzonder prettig ervaren! De behandeling is uitgevoerd door Jan, wat een topper… Het aftellen naar mijn tweede behandeling is begonnen. Dankjewel Jan en Lasercentrum Zoetermeer! ”

5 sterren review

“Tot nu toe is het resultaat verbluffend”

Priscilla Pereira zegt: “Heb een (Cover tatoeage) Tattoo”. De kleuren zwart & groen waren al na een aantal behandelingen verdwenen. De kleur rood gaat iets moeilijker, maar ook daar zie ik resultaat. Als ik de tatoeage vergelijk met Voor en Na, tot nu toe, is het resultaat verbluffend 😍 Al dit was niet mogelijk geweest zonder “Het lasercentrum” Dankjulliewel!”

5 sterren review

“Goed te zien dat de tattoo al minder donker wordt na 2 behandelingen”

Rody Hitzerd zegt: “Wederom weer goed geholpen en het is goed te zien dat de tattoo al minder donker wordt na 2 behandelingen”

5 sterren review
5 sterren review

“Deze mensen weten wat ze doen!”

H. uit Heeze zegt:“Deze mensen weten wat ze doen! Door prutswerk van de in tattooshop gevestigde “laser specialisten” liep ik jarenlang rond met stukken tattoo en littekens. Na mijn bezoek aan dit lasercentrum is het na 1 behandeling al zoveel beter dan na vele behandelingen van de andere “behandelaars”. Ik heb zelfs het idee dat m’n littekens ook minder zichtbaar zijn!”

5 sterren review

“De bezoekjes zijn snel”

J. uit Rotterdam zegt: “Ik kom hier nu al een tijdje, want ik heb van verschillende services gebruik gemaakt. Allereerst zijn de resultaten gewoon top. Van mijn tattoo is bijvoorbeeld geen spatje inkt meer over. Daarnaast zijn de mensen ontzettend vriendelijk. De bezoekjes zijn snel (het duurt niet zo lang) maar we zijn altijd weer van elkaar op de hoogte. En de afgelopen keer was ik jarig en werd er hartelijk voor me gezongen.”

5 sterren review

“Vakkundig gewerkt, zonder huidbeschadiging en met snel resultaat”

A. uit Zwartewaal zegt: “Ik laat mijn oude permanente make-up (wenkbrauwen) weglaseren. Na een slechte ervaring ergens anders, waarbij mijn huid met een verkeerde methode is gelaserd, wordt hier vakkundig gewerkt, zonder huidbeschadiging en met snel resultaat. Professioneel bedrijf waar je vriendelijk wordt geholpen.”

Haar weglaseren

Overige behandelingen

Tatoeages laseren is een populaire behandeling. Maar bij het Lasercentrum doen we nog veel meer! Lees ook over:

Daarnaast kun je bij ons terecht met acne littekens, couperose of voor huidverstrakking.

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Op deze pagina las je een selectie van onze reviews op Resengo.nl met ervaringen over tattoos verwijderen. Gemiddeld scoren we een 9.3, waar we erg trots op zijn. Daarnaast hopen we je hiermee alvast op je gemak te stellen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor al je vragen of plan meteen een vrijblijvend intakegesprek.

Voeg een foto toe ter verduidelijking