Ervaringen laserontharing

Er zijn verschillende manieren om van ongewenste beharing af te komen. Een effectieve methode is laserontharing. Lees nu ervaringen van onze klanten over deze laserbehandeling. Zo krijg je een beeld van de behandeling zelf en kun je een afweging maken of dit ook bij jou past.

Over laserontharing

Wil je definitief van ongewenst haar en stoppels af? Laat ons deze dan verwijderen met een laserbehandeling. We werken met een nd-YAG laser (1064nm) en Alexandrite laser (755nm), de gouden standaard op het gebied van laserontharing.

Hoe ervaren onze klanten deze laserbehandeling?

“Dit had ik veel eerder moeten doen”

M. uit Terteringen zegt: “Wat een luxe om geen scheermes meer te gebruiken! Dit had ik veel eerder moeten doen.”

5 sterren review
Haar weglaseren
Laserbehandeling kalknagel

Overige behandelingen

Met onze PinPointe laser behandelen we kalknagels, maar we hebben nog veel meer lasers die we kunnen inzetten voor verschillende laserbehandelingen Lees ook:

Daarnaast kun je bij ons terecht met acne littekens, couperose of voor huidverstrakking.

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Op deze pagina las je een selectie van onze reviews op Resengo.nl met kalknagels laseren ervaringen. Gemiddeld scoren we een 9.3, waar we erg trots op zijn. Daarnaast hopen we je hiermee alvast op je gemak te stellen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor al je vragen of plan meteen een vrijblijvend intakegesprek.

Voeg een foto toe ter verduidelijking