Acne behandelen

Acne littekens behandelen voor en na

Acne behandelen met professionele lasers

Heb je last van acne? Je acne behandelen bij Het Lasercentrum kan je dan van je ergste klachten af helpen. We nemen je klachten uiterst serieus. Wij reinigen niet alleen je huid, we zorgen er ook voor dat de acne niet weer terugkomt. De ernst van de aandoening, je klachten, het optreden van littekenvorming, en ook je leeftijd en je geslacht bepalen welke behandelmethode(s) of middelen het effectiefst zijn. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, dan bespreken we de mogelijkheden!

De wereld weer met zelfvertrouwen tegemoet

Acne kan veel onzekerheid met zich mee brengen. Veel mensen met acne schamen zich voor de verkleuringen en beschadigingen in hun huid en hebben de neiging hun gezicht of andere geaffecteerde lichaamsdelen te verbergen. Terwijl acne goed te behandelen is, als je weet waar je het over hebt! Onze huidspecialisten hebben dankzij hun jarenlange ervaring al veel mensen met acne kunnen behandelen en hun situatie aanzienlijk helpen verbeteren.

  • Behandeling van acne en acne-littekens
  • In slechts enkele behandelingen een gladde huid
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa
acne littekens in het gezicht

Wat is acne precies?

Acne ontstaat onder andere doordat dode huidcellen de ingangen van huidporiën vernauwen of blokkeren. Hierdoor hoopt de talg zich in de poriën op, samen met bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Voordelen van acne behandelen

Een groot voordeel van je acne actief behandelen is dat je duurzaam met de kwaliteit van je huid bezig bent. Niet alleen kijken we hoe we de bestaande acne kunnen verminderen of verwijderen, we gaan ook bekijken hoe we je acne in de toekomst weg kunnen houden. Je huid wordt dus niet alleen gereinigd, we stimuleren je huid ook om nieuwe, gezonde huidcellen aan te maken en proberen de overall kwaliteit van je huid naar een hoger niveau te tillen.
N

Diepgaande reiniging van de huid

N

Genezing van ontstoken huidcellen

N

Stimulering van huidvernieuwing

N
Preventieve, ontstekingremmende werking

Hoe werkt een acne behandeling?

Bij Het Lasercentrum kiezen we er altijd voor om jouw acne duurzaam te behandelen. Dat betekent dat we niet alleen aan de slag gaan met de aanwezige acne, we kijken ook hoe we jouw huid kunnen verbeteren, zodat de acne niet terugkomt. Het betekent ook dat we gaan voor een behandeling op maat: iedere huid is anders, dus iedere huid vereist weer een andere aanpak. Tijdens je intakegesprek bespreken we je huidige klachten en staan we stil bij de wensen die je hebt als het op jouw huid aankomt.
N

1. Persoonlijk behandelplan

Tijdens je intakegesprek stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Dit doen we omdat iedere situatie anders is en we jou de beste behandeling willen bieden. Natuurlijk gaat het opstellen van dit behandelplan in overleg met jou: samen komen we tot de beste resultaten en zorgen we dat jouw wensen centraal staan in dit plan.
N

2. Manuele reiniging van de huid

We beginnen ieder behandelplan met een grondige manuele reiniging van de huid. In de basis is deze reiniging altijd mild en weinig ingrijpend voor de huid. Onze specialisten weten precies welke reiniging ze op jouw huid moeten toepassen voor een zachte basisreiniging.
N

3. Chemische peelings

Als we je acne gaan behandelen, maken we bijna altijd gebruik van chemische peelings. Met behulp van deze peelings verwijdert de huidtherapeut deze dode en losse huidcellen zodat de poriën weer vrij zijn om de talg af te voeren. Als de huid regelmatig gepeeld wordt, zullen mee-eters of comedonen – zoals de talgophopingen genoemd worden – minder snel ontstaan. Bovendien wordt de huidvernieuwing door het afvoeren van dode huidcellen gestimuleerd.

N

4. Zelfzorg adviezen

Naast acute hulp gaan we er bij acne behandelen ook in op wat je zelf kan doen. Hoe je je huid zelf het beste kunt verzorgen, maar ook wat je vooral moet laten voor de gezonde huid zonder acne. Onze adviezen worden opgenomen in je behandelplan, zodat je ze altijd even terug kunt lezen.

Acne littekens behandelen

Onderdeel van je acne behandeling kan ook de behandeling van littekens zijn. Of je nu al genezen bent van je acne, of je komt er vanaf na een behandeling door Het Lasercentrum: lasertherapie kan een fijne aanvulling op je behandeling zijn. Hiermee kunnen we de eventuele littekens die zijn ontstaan behandelen.
Acne vermindering/verbetering

Hoe werkt lasertherapie?

Met behulp van lasertherapie worden de putjes en beschadigingen in de huid weggewerkt die ontstaan zijn door de acne. De lasers stimuleren de onderliggende huidlagen namelijk om zich te vernieuwen, waardoor de huid een gladder oppervlak krijgt.

Acne rug behandelen

Acne kan zich op veel plaatsen op het lichaam manifesteren. Om acne op de rug te behandelen, hebben we bij Het Lasercentrum een specifieke aanpak ontwikkeld. Deze aanpak is speciaal gericht op de dikkere huid die zich op de rug bevindt. Vraag ernaar bij je intakegesprek, dan doen we alles wat we kunnen om de acne op je rug naar tevredenheid te behandelen.

Acne behandeling kosten

Wat je acne behandelen in jouw geval gaan kosten, is van tevoren moeilijk te voorspellen. Dit komt omdat wij graag een behandeling op maat bieden en tevredenheid met het eindresultaat bij ons hoog in het vaandel staat. Soms is het van tevoren daarom niet altijd duidelijk welke behandelingen er nodig gaan zijn, en met welke frequentie we moeten behandelen. Bij ons is het kostenplaatje echter ondergeschikt aan een optimaal eindresultaat. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven voor onze peeling, voor een indicatie van de kosten.

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 75,-
Mela Peelv.a. € 225,-
Mela Peel Fortev.a. € 275,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 150,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 495,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Ik heb al een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Het lasercentrum is klantvriendelijk en ze weten precies wat ze doen.

Echt een aanrader.

P. Pereira

review van 5 sterren

Hartelijke ontvangst met koffie of thee. Goede en duidelijke uitleg over wat de behandeling gaat inhouden. Voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Alle aandacht voor de client.

W. Boelaarts

review van 5 sterren

Na ruim 3 jaar ergens anders onder behandeling te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het Laser Centrum. Dat had ik al veel eerder moeten doen! Super service, aardige mensen en wat een resultaat! Ben er super blij mee.

C.

Acne behandeling vergoeding

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat een acne behandeling op een vergoeding kan rekenen van je verzekeraar. In de meeste gevallen wordt het eigen risico zelfs ook niet aangebroken. Wil je meer weten over de vergoeding of over hoeveel acne behandelingen door jouw verzekeraar worden vergoed? Neem dan contact op met jouw verzekeraar.

Acne behandelen bij Het Lasercentrum

Bij Het Lasercentrum ben je altijd in goede handen voor je acne behandeling. Sterker nog, acne behandelen is al jaren één van onze meest aangevraagde specialiteiten. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4 en komen bij ons terug voor onze professionele en resultaatgerichte aanpak, onze scherpe prijzen en ons oog voor de klant. Overtuig jezelf en maak snel een afspraak!
N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Wat is er mogelijk voor mijn huid?

Ben je benieuwd wat een acne behandeling voor jouw huid kan doen? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake. Of contacteer ons telefonisch of via e-mail, als je andere vragen hebt! Onze specialisten staan graag voor je klaar.

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met Het Lasercentrum hoef je nooit ver te reizen voor een professionele laserbehandeling. Laser ontharen is gemakkelijk en snel in te plannen! Met meer dan 200 locaties door heel Nederland zit er altijd wel één van onze studio’s dichtbij jou. Neem dus vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten over laserontharing, of plan direct een afspraak in voor een gratis intake. We zien je graag in één van onze behandelcentra!

N
Het beste resultaat
N
Scherpe prijzen
N
Meer dan 25 jaar ervaring