Vaatbehandeling

Bij het Lasercentrum wordt gewerkt met de allernieuwste techniek om couperose te behandelen. Door middel van een IPL systeem op de PicoDiscovery laser, worden ontsierende bloedvaatjes en diffuse roodheid aangepakt. Wanneer u klaar bent met de behandelingen, kan jaarlijks onderhoud nodig zijn, om de uitbreiding van couperose tegen te gaan.

Daarnaast is camouflagetherapie door de huidtherapeut een aanvulling om de ontsierende vaatjes te verbergen.

Couperose

Soms heeft een gezicht last van talrijke ontsierende kleine bloedvaatjes, genaamd couperose. Het is volkomen onschuldig. Meestal treedt dit op vanaf het dertigste levensjaar. Erfelijkheid kan hierbij een rol spelen, maar ook door medicatiegebruik, overmatige blootstelling aan de zon, temperatuurschommelingen en alcoholgebruik kunnen deze vaatjes, ook wel teleangiëctastieën genoemd, veroorzaken of verergeren.

Couperose is een aandoening van de huid die niet vanzelf weg gaat. Soms blijft het jaren stabiel, maar vaatjes kunnen door diverse omstandigheden ook verergeren of uitbreiden naar hals- of décolleté gebied.

Wat kunt u zelf doen

Wat u zelf kunt doen om de uitbreiding van de ontsierende vaatjes in de hand te houden, is het vermijden van grote temperatuurschommelingen en de huid goed beschermen tegen zonlicht. Ook het verminderen van alcoholgebruik kan hier in bijdragen. Bij temperatuurschommelingen kunt u denken aan het bezoeken van de sauna, of wintersport.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.
N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.
N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen