Tattoo verwijderen Wassenaar

Tattoo weglaseren

Dankzij onze professionele laserbehandelingen is je tatoeage snel, veilig en betaalbaar te verwijderen. Door het gebruik van lasers is de behandeling vrijwel pijnloos en blijven er geen littekens achter. Woon je in Wassenaar en wil je een tattoo laten verwijderen? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we vervolgens de mogelijkheden.

  • Het beste eindresultaat
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gespecialiseerd in laserbehandelingen

Een tatoeage laten zetten waar je spijt van hebt? Het komt vaker voor dan je denkt! Je hebt de tattoo in een opwelling laten zetten of vindt hem inmiddels niet mooi meer. Er zijn eenvoudige manieren om ze te verwijderen. Een tatoeage weglaseren bij Lasercentrum biedt hierbij namelijk uitkomst.

Tattoo verwijderen Wassenaar
  • Snel uit te voeren
  • Mooi eindresultaat
  • Betaalbaar
  • Veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Professioneel uitgevoerd

Voordelen van onze kliniek

Als je kiest voor een behandeling bij Lasercentrum profiteer je van een aantal voordelen. Het verwijderen van een tatoeage is tegenwoordig snel uit te voeren met een mooi eindresultaat. Laat die tatoeage waar jij vanaf wilt betaalbaar, veilig en vrijwel pijnloos verwijderen. Iedere behandeling in onze klinieken wordt uitgevoerd door professionals. Hierdoor ben je verzekerd van het beste resultaat. Woon je in Wassenaar of omstreken en wil je graag een tattoo laseren? Kies dan voor een laserbehandeling bij Lasercentrum in Zoetermeer.

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
Kleine tatoeage tot enkele punten€ 55,-
1 - 2 cm²€ 65,-
3 - 4 cm²€ 85,-
5 - 10 cm²€ 110,-
11 - 15 cm²€ 120,-
16 - 20 cm²€ 130,-
21 - 30 cm²€ 140,-
31 - 40 cm²€ 150,-
41 - 50 cm²€ 160,-
51 - 60 cm²€ 170,-
61 - 75 cm²€ 185,-
76 - 100 cm²€ 200,-
101 - 150 cm²€ 240,-
151 - 200 cm²€ 280,-
201 - 400 cm²€ 330,-
401 - 600 cm²€ 360,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Gesprek vooraf

Ben je benieuwd wat je van onze behandelingen kunt verwachten? Wanneer je besluit om de tattoo te laten verwijderen door een specialist van Lasercentrum, gaan wij altijd vooraf met je in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je kunt verwachten van de laserbehandelingen. Hierbij wordt tevens gekeken hoeveel behandelingen ongeveer nodig zijn. Iedere tattoo is tenslotte anders en vraagt om een andere behandeling. Zo kunnen we iedereen helpen met het verwijderen van een tattoo. Woon je in Wassenaar en wil je een tatoeage verwijderen? Dan ben je bij Het Lasercentrum aan het juiste adres.

Professioneel tattoo verwijderen

Wil je professioneel een tatoeage laten verwijderen in Wassenaar? Bij Lasercentrum werken we met een speciale Picolaser. Een tattoo verwijderen wordt hierdoor eenvoudig. In onze kliniek in Zoetermeer wordt tijdens de behandeling en na afloop van de laserbehandeling de huid gekoeld. Dit zorgt ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos is. Door voldoende rust tussen de behandelingen in is een goed resultaat te garanderen. Wij adviseren om tussen de behandelingen acht weken te wachten voor het beste eindresultaat.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Aantal behandelingen

Het resultaat van iedere behandeling is niet altijd direct zichtbaar. Dit komt omdat de huid tijd nodig heeft om te herstellen. Het aantal behandelingen dat nodig is om een tatoeage te verwijderen verschilt. Een tattoo met veel kleur vraagt namelijk om meer behandelingen. Gemiddeld zijn 6 behandelingen nodig met onze lasers om de tatoeage te verwijderen. We kunnen echter niet garanderen dat dit ook het geval is bij jouw tattoo. Het aantal behandelingen kan aanzienlijk verschillen per tatoeage. Zo is de een al verwijderd na 3 behandelingen, terwijl voor de ander 10 behandelingen nodig zijn. Hoeveel behandelingen nodig zijn, hangt onder andere af van de kleur, de diepte, hoe lang je de tatoeage hebt en of deze door een professionele tatoeëerder is gezet of niet.

Tatoeage verwijderen Wassenaar

Woon je in Wassenaar en wil je graag een tatoeage laten verwijderen? Dan kun je hiervoor terecht in een van onze vestigingen. Je vindt ons in Eindhoven, Breda en Zoetermeer. Maak nu een afspraak en laat professioneel die tattoo verwijderen waar je van af wilt.

Update Lasercentrum

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels.
Let op de volgende punten >

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen