Tattoo verwijderen Spijkenisse

Tattoo weglaseren

De therapeuten uit onze klinieken zijn gespecialiseerd in het professioneel verwijderen van tatoeages. Dankzij onze professionele laserbehandelingen wordt je tatoeage veilig en snel verwijderd. Onze behandelingen met lasers zijn vrijwel pijnloos en er blijven geen littekens achter. Wil je een tattoo laten verwijderen in Spijkenisse? Neem dan contact met ons op!

  • Het beste eindresultaat
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gespecialiseerd in laserbehandelingen

Een tattoo verwijderen in Spijkenisse? Heb je een tatoeage laten zetten waar je inmiddels spijt van hebt? Dit is niets om je voor te schamen. Het komt namelijk vaker voor dan je denkt. Als je een tattoo hebt die je wilt laten verwijderen, ben je bij Lasercentrum in goede handen.

Tattoo verwijderen Spijkenisse
  • Snel uit te voeren
  • Mooi eindresultaat
  • Betaalbaar
  • Veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Professioneel uitgevoerd

Voordelen tatoeage laseren bij Het Lasercentrum

Woon je in Spijkenisse en wil je graag een tattoo laten verwijderen? Het verwijderen van een tatoeage gebeurt bij Lasercentrum met behulp van lasers. Dankzij onze professionele behandelingen kunnen wij een goed resultaat garanderen. Dankzij onze behandelmethoden met de PicoSure en Discovery Pico leveren wij de meeste optimale laserbehandeling. Het is veilig, betaalbaar én vrijwel pijnloos. Bovendien is het een veilige en effectieve methode. Woon je in Spijkenisse en wil je een tatoeage weglaseren? Kies dan voor een behandeling bij Lasercentrum.

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
Kleine tatoeage tot enkele punten€ 55,-
1 - 2 cm²€ 65,-
3 - 4 cm²€ 85,-
5 - 10 cm²€ 110,-
11 - 15 cm²€ 120,-
16 - 20 cm²€ 130,-
21 - 30 cm²€ 140,-
31 - 40 cm²€ 150,-
41 - 50 cm²€ 160,-
51 - 60 cm²€ 170,-
61 - 75 cm²€ 185,-
76 - 100 cm²€ 200,-
101 - 150 cm²€ 240,-
151 - 200 cm²€ 280,-
201 - 400 cm²€ 330,-
401 - 600 cm²€ 360,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Gesprek vooraf

Ben je benieuwd wat je van onze behandelingen kunt verwachten? Wanneer je besluit om de tattoo te laten verwijderen door een specialist van Lasercentrum, gaan wij altijd vooraf met je in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je kunt verwachten van de laserbehandelingen. Hierbij wordt tevens gekeken hoeveel behandelingen ongeveer nodig zijn. Iedere tattoo is tenslotte anders en vraagt om een andere behandeling. Zo kunnen we iedereen helpen met het verwijderen van een tattoo. Woon je in Spijkenisse en wil je een tatoeage verwijderen? Dan ben je bij Het Lasercentrum aan het juiste adres.

Professioneel tattoo verwijderen

Alle behandelingen in onze klinieken worden uitgevoerd door gespecialiseerd en deskundig personeel. Als jij een tatoeage wilt laten verwijderen, ben je bij Lasercentrum in goede handen. In onze klinieken maken wij gebruik van Picolasers. Hierdoor is je tattoo eenvoudig en snel te verwijderen. Onze behandelingen worden verricht zonder operatie. Door gebruik te maken van lasers is de behandeling veilig en effectief uit te voeren. Na iedere behandeling heeft de huid rust nodig. Wij plannen daarom voldoende tijd in tussen de behandelingen. Door gemiddeld 8 weken rust te houden wordt gezorgd voor het beste eindresultaat.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Aantal behandelingen tatoeage verwijderen

Het aantal behandelingen dat nodig is om een tatoeage te verwijderen verschilt per persoon, maar hangt ook af van de tattoo zelf. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig om de tatoeage te verwijderen. Dit is echter geen garantie. Dit komt omdat je met veel aspecten rekening moet houden. Het aantal behandelingen hangt met name af van de kleur, diepte, hoelang je de tatoeage al hebt en of deze door een professionele tatoeëerder is gezet of niet.

Tatoeage verwijderen Spijkenisse

Woon je in Spijkenisse en wil je graag een tatoeage laten verwijderen? Dan kun je hiervoor terecht in een van onze vestigingen. Je vindt ons in Eindhoven, Breda en Zoetermeer. Maak nu een afspraak en laat professioneel die tattoo verwijderen waar je van af wilt.

Update Lasercentrum

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels.
Let op de volgende punten >

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen