Tattoo verwijderen Den Bosch

Tattoo weglaseren

Wil jij een tattoo verwijderen in Den Bosch? Neem dan direct contact met ons op! Onze ervaren specialisten helpen je graag bij je tattoo weglaseren.

  • Het beste eindresultaat
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gespecialiseerd in laserbehandelingen

Heb je een tatoeage laten zetten waar je spijt van hebt? Als je een tattoo hebt waar je van af wilt, ben je bij Lasercentrum aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten laserbehandelingen. Dankzij onze behandelmethoden garanderen wij dat we jou de meest optimale behandeling kunnen bieden.

Tattoo verwijderen Den Bosch
  • Snel uit te voeren
  • Mooi eindresultaat
  • Betaalbaar
  • Vrijwel veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Professioneel uitgevoerd

Voordelen van onze kliniek

Als je kiest voor een behandeling bij Lasercentrum profiteer je van een aantal voordelen. Het verwijderen van een tatoeage is tegenwoordig snel uit te voeren met een mooi eindresultaat. Laat die tatoeage waar jij vanaf wilt betaalbaar, veilig en vrijwel pijnloos verwijderen. Iedere behandeling in onze klinieken wordt uitgevoerd door professionals. Hierdoor ben je verzekerd van het beste resultaat. Woon je in Den Bosch of omstreken en wil je graag een tattoo laseren? Kies dan voor een laserbehandeling bij Lasercentrum in Eindhoven.

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
Kleine tatoeage tot enkele punten€ 55,-
1 - 2 cm²€ 65,-
3 - 4 cm²€ 85,-
5 - 10 cm²€ 110,-
11 - 15 cm²€ 120,-
16 - 20 cm²€ 130,-
21 - 30 cm²€ 140,-
31 - 40 cm²€ 150,-
41 - 50 cm²€ 160,-
51 - 60 cm²€ 170,-
61 - 75 cm²€ 185,-
76 - 100 cm²€ 200,-
101 - 150 cm²€ 240,-
151 - 200 cm²€ 280,-
201 - 400 cm²€ 330,-
401 - 600 cm²€ 360,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Gesprek vooraf

Wanneer je besluit om je tatoeage bij ons te laten verwijderen, voeren wij vooraf een gesprek met jou. In dit gesprek wordt besproken wat je van de behandeling kunt verwachten. Hier wordt tevens gekeken en besproken hoeveel behandelingen nodig zijn om de tattoo te verwijderen, wat de kosten zullen zijn en welke acties je moet ondernemen voor de nazorg. Iedere tattoo is tenslotte anders en vraagt om een andere behandeling. Je kunt bij ons terecht om zowel grote als kleinere tatoeages te laten verwijderen.

Professioneel tattoo verwijderen

Alle behandelingen in onze klinieken worden uitgevoerd door gespecialiseerd en deskundig personeel. Als jij een tatoeage wilt laten verwijderen, ben je bij Lasercentrum in goede handen. In onze klinieken maken wij gebruik van Picolasers. Hierdoor is je tattoo eenvoudig en snel te verwijderen. Onze behandelingen worden verricht zonder operatie. Door gebruik te maken van lasers is de behandeling veilig en effectief uit te voeren. Na iedere behandeling heeft de huid rust nodig. Wij plannen daarom voldoende tijd in tussen de behandelingen. Door gemiddeld 8 weken rust te houden wordt gezorgd voor het beste eindresultaat.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Aantal behandelingen

Het resultaat van iedere behandeling is niet altijd direct zichtbaar. Dit komt omdat de huid tijd nodig heeft om te herstellen. Het aantal behandelingen dat nodig is om een tatoeage te verwijderen verschilt. Een tattoo met veel kleur vraagt namelijk om meer behandelingen. Gemiddeld zijn 6 behandelingen nodig met onze lasers om de tatoeage te verwijderen. We kunnen echter niet garanderen dat dit ook het geval is bij jouw tattoo. Het aantal behandelingen kan aanzienlijk verschillen per tatoeage. Zo is de een al verwijderd na 3 behandelingen, terwijl voor de ander 10 behandelingen nodig zijn. Hoeveel behandelingen nodig zijn, hangt onder andere af van de kleur, de diepte, hoe lang je de tatoeage hebt en of deze door een professionele tatoeëerder is gezet of niet.

Tatoeage verwijderen Den Bosch

Ben je woonachtig in Den Bosch of omstreken en wil je graag een tattoo laten weglaseren? Kom dan eens langs in een van onze klinieken. Je vindt onze klinieken in Eindhoven, Breda en Zoetermeer. Maak direct een afspraak en laat je tattoo professioneel verwijderen.

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >