Hoe krijg je verzorgde voeten?

In de winter besteed je wellicht wat minder tijd aan je voeten. Maar als de zon weer gaat schijnen en de temperatuur weer gaat stijgen is het toch fijn als je je voeten weer in je slippers kan steken. Wij van het Lasercentrum geven je graag wat tips zodat je voeten weer klaar zijn voor de warmere dagen!

Lees meer over kalknagels laseren

1. Neem een voetenbad

Na een lange dag is het zeer aangenaam om eens lekker een warm voetenbad te nemen. Je zal helemaal tot rust komen en je voeten kunnen vervolgens goed behandeld worden. Niet alleen kun je eenvoudiger je teennagels knippen, ook likdoorns kunnen bijvoorbeeld beter behandeld worden. Smeer je voeten vervolgens in met een lekkere scrubcrème en je voeten kunnen er weer tegenaan!

2. Scrub je voeten

Met een scrubcrème verwijder je de dode huidcellen en eelt. Hierdoor worden je voeten weer zacht en mooi. Last van wat meer hardnekkige eelt? Gebruik een eeltvijl.

3. Knip nagels recht af

Na een douche of voetenbad kun je het best direct je nagels knippen. Je nagels zijn dan namelijk nog zacht door het warme water. Duw je nagelriemen terug met een bokkenpootje en knip je nagels recht af, zonder hoeken. Dit voorkomt dat je ingegroeide teennagels krijgt.

4. Verzorg je voeten met een vochtinbrengende crème

Droge voeten kunnen vervelend aanvoelen, smeer ze daarom na het verwijderen van de eelt en het scrubben in met een vochtinbrengende crème. Je voeten zullen weer zacht en soepel aanvoelen en daarnaast pak je ook direct droge barsten en scheuren in de huid aan. Veel last van kloven? Smeer je voeten regelmatig in met een vochtinbrengende crème.

5. Bezoek eens een pedicure!

Het is natuurlijk heerlijk om uw voeten zo nu en dan te verwennen. Bijvoorbeeld na een lange wandeling. Een van de bovenste opties of, nog beter, allemaal kunnen dan uitkomst bieden. Kunt u uw voeten niet verzorgen of heeft u er niet zoveel zin in? Ga dan eens naar een pedicure. Daar hoeft u namelijk maar één ding te doen: ontspannen!

Prijzen

Kalknagel behandeling

BehandelingPrijs
1 voet € 65,-
2 voeten € 95,-

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >