Wat zijn de kosten van huidverstrakking

Wat zijn de kosten van huidverstrakking?

De kosten van een behandeling van Het Lasercentrum op het gebied van huidverstrakking, zijn erg variërend. Het hangt namelijk af van welke plek op het huid je wil dat je huid wordt strak getrokken. Veel voorkomende plekken waar rimpels voorkomen zijn bijvoorbeeld rond de ogen, rond de mond of op de wangen.

Prijzen

Kalknagel behandeling

BehandelingPrijs
1 voet € 65,-
2 voeten € 95,-

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat nodig is om jouw een optimaal mogelijk eindresultaat te kunnen bieden, is afhankelijk van de staat van jouw huid. Voor we beginnen met de behandelingen, kunnen wij een inschatting maken hoeveel behandelingen je nodig hebt. Dan weet je dus ook waar je aan toe bent qua kosten van de behandeling.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor het beginnen van de huidbehandeling kan het handig zijn om een vrijblijvend adviesgesprek met ons te voeren. In dat geval kunnen we aan de hand van jouw wensen en behoeften de meest ideale behandeling samenstellen en je verder voorlichten over de kosten. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk getuige kunt zijn van het best mogelijke en meest effectieve eindresultaat!

Alles voor het beste resultaat

Door de jarenlange ervaring op het gebied van huidverstrakkingen, beschikken wij bij Het Lasercentrum over veel expertise op dit gebied. Daarom ben jij verzekerd van een uitstekend eindresultaat bij een huidverstrakkingsbehandeling. De kosten voor een behandeling zijn ook laag, waardoor jij geniet van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact op!

Ben je enthousiast geworden over een behandeling op het gebied van huidverstrakking? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot deze of één van onze andere behandelingen staan onze medewerkers je graag te woord. Op die manier kunnen we tot de best mogelijke behandeling voor jouw huid komen.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >