Wat te doen tegen lijntjes en rimpels

Wat kun je tegen lijntjes en rimpels doen

Hoewel veel van je huid genetisch bepaald wordt, kun je toch wel degelijk enige invloed hebben op de vorming van lijntjes en rimpels. Je levensstijl en bijvoorbeeld voedingspatroon speelt namelijk wel degelijk een rol in de vorming van rimpels. Factoren als voldoende slaap en beweging, voldoende vitaminen en een gezonde voedingsstijl zijn belangrijk bij het voorkomen of uitstellen van lijntjes en rimpels.

Prijzen

Huidverbeterende laserbehandeling

Tarieven van de Fractional
GebiedPrijs
Volledig gezicht€ 500,-
Wangen€ 240,-
Rond ogen€ 140,-
Bovenlip€ 105,-
Rond mond€ 210,-
Hals€ 145,-
Decolleté€ 195,-
Hals en decolleté€ 285,-
Gezicht, hals en decolleté€ 750,-
Littekensin overleg
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Gezonde levensstijl bij het voorkomen van lijntjes en rimpels

Een gezonde levensstijl kan de vorming van lijntjes en rimpels enigszins tegengaan en kan vertragend werken voor de leeftijd waarop deze rimpels zichtbaar worden. Onder een gezonde levensstijl verstaan we in dit geval het eten van genoeg vitamines, het zorgen voor voldoende slaaprust en het innemen van weinig suikers. Bovendien is het belangrijk om je huid niet (te veel) bloot te stellen aan de zon.

Behandeling tegen lijntjes en rimpels

Wanneer rimpels toch optreden, kun je deze bij Het Lasercentrum laten behandelen. Dat doen we door middel van een huidverstrakkingsbehandeling. Tijdens zo’n behandeling wordt de ongewenste pigmentatie tegengegaan, terwijl de huid intact blijft. Je kunt daardoor wellicht wat roodheid of zwelling ervaren, maar zult geen langdurige last hebben van de behandeling.

Geen herstelperiode

Zoals hierboven al even aangestipt is: je hoeft dus geen herstelperiode in te lassen na een behandeling tegen lijntjes en rimpels. Ook blijft de huid waar de rimpels en lijntjes worden tegengegaan intact. Zo zul jij geen blijvende hinder ondervinden van de behandeling van Het Lasercentrum tegen rimpels en lijntjes.

Ervaring van Het Lasercentrum

Dankzij de jarenlange ervaring van Het Lasercentrum op het gebied van huidverstrakking, weten wij als geen ander hoe we lijntjes en rimpels tegen kunnen gaan. Dankzij de deskundigheid van onze medewerkers op dit gebied weet je zeker dat je behandeling leiden tot het gewenste eindresultaat. Door dit resultaat lijk jij in korte tijd jaren jonger.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over een behandeling van Het Lasercentrum tegen lijntjes en rimpels? Neem dan contact met ons op! Samen met jou bespreken we graag de mogelijkheden om lijntjes en rimpels tegen te gaan. Door onze deskundigheid op dit gebied, ben jij met een behandeling verzekerd van een verbluffend eindresultaat.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Update Lasercentrum

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels.
Let op de volgende punten >

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen