Wat kan ik doen tegen acne

Wanneer je last hebt of krijgt van acne, kun je dat als vervelend ervaren. Een kleine geruststelling is wellicht dat iedereen wel met acne te maken krijgt. Toch kunnen de klachten bij de ene persoon wat heftiger optreden dan bij de ander. Wanneer je last hebt van deze klachten, kan het een goed idee zijn om stappen te ondernemen tegen de acne.

Wat is Acne?

Acne is het woord dat wordt gebruikt voor jeugdpuistjes. Jeugdpuistjes zijn bij iedereen wel bekend en bijna iedereen heeft er ook wel een keer mee te maken gehad. Bij sommige mensen blijft acne beperkt tot een aantal kleine jeugdpuistjes. Het kan echter ook overslaan in een grotere huidaandoening en in zo’n geval komen er vaak klachten om de hoek kijken.

Waardoor ontstaat acne

Het ontstaan van acne kan door veel verschillende factoren komen. Acne houdt in dat talgkliertjes in het lichaam ontstoken zijn. Deze ontsteking wordt uiteindelijk zichtbaar in de vorm van puistjes en uitslag. Dit verschijnsel treedt het vaakst bij mensen op in de puberteit. Vandaar ook dat acne met name voorkomt in de leeftijdscategorie van 15 t/m 26 jaar.

Prijzen

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 75,-
Mela Peelv.a. € 225,-
Mela Peel Fortev.a. € 275,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 150,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 495,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Wat kun je zelf tegen acne doen?

Wanneer je last hebt van acne, kan dat zorgen voor veel irritatie. Toch zijn er al wel een aantal dingen die je zelf kunt doen. Eén van de belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat acne verergert, is dat de plekken veelvuldig worden aangeraakt. Het is dus belangrijk dat je huid voldoende met rust wordt gelaten.

Behandeling tegen acne

Bij Het Lasercentrum reinigen we je huid en zorgen we ervoor dat de acne wordt verholpen, zodat deze niet meer terugkomt. Er zijn een aantal factoren die bepalen welke behandelmethode(s) of middelen het meest effectief zijn. Daarbij kun je onder andere denken aan de leeftijd van de persoon met klachten en de ernst van de aandoening.

Neem gerust contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een behandeling tegen acne? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige huidbehandelingen, staan onze medewerkers je graag te woord. Bij Het Lasercentrum adviseren wij je graag persoonlijk over de meest effectieve behandeling tegen jouw huidklachten.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >