Hoe ontstaat acne

Op deze pagina gaan we dieper in op het ontstaan van acne. Acne komt vaak tevoorschijn op een bepaalde leeftijd, meestal zo rond de puberteit. Op het moment dat acne optreedt, kun je ervoor kiezen om het te laten behandelen. Door dit op een effectieve manier te laten doen, kan ervoor worden gezorgd dat de klachten van acne afnemen.

Wat zijn de verschijnselen van acne

Om acne vast te stellen, is vaak geen grondig onderzoek nodig. Acne is vanaf de buitenkant al goed te zien. De verschijnselen zijn rode uitslag (met name op het voorhoofd en op de kin) en hierbij treedt vaak ook jeuk op. Wanneer je deze verschijnselen hebt en de acne ook ziet verschijnen, kun je overwegen om je hier tegen te laten behandelen.

Het ontstaan van acne

Acne houdt in dat talgkliertjes in de huid ontstoken zijn. Deze ontsteking zorgt er voor dat mee-eters en pukkels zichtbaar worden. De talgklieren worden groter in de periode dat er veel veranderingen op het gebied van hormonen optreden. Vandaar ook, dat acne met name in de puberteit bij mensen voorkomt.

Prijzen

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 75,-
Mela Peelv.a. € 225,-
Mela Peel Fortev.a. € 275,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 150,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 495,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Tot wanneer komt acne voor

Acne komt verreweg het meest voor bij kinderen en volwassenen in de leeftijdsgroep van 15 t/m 26 jaar. Na deze leeftijd treedt acne niet vaak meer op. Acne is in principe een onschuldige huidaandoening, kan in extreme mate wel voor fysieke en psychische problemen zorgen. Lees hier wat je zelf kunt doen tegen acne.

Het Lasercentrum: ervaren in acne behandelingen

Het Lasercentrum bestaat al 25 jaar. Onze medewerkers hebben in deze tijd behoorlijk veel huidbehandelingen bij mensen uitgevoerd. Omdat we alle klachten al eens eerder hebben meegemaakt, weten we als geen ander welk soort behandeling in jouw geval de meest effectieve behandeling is. Bovendien hebben we meerdere vestigingen, waardoor er altijd één bij jou in de buurt is.

Neem gerust contact met ons op

Heb je last van acne en overweeg je een behandeling hiertegen? Neem dan contact met ons op! Wij lichten je graag voor op het gebied van huidbehandelingen. Samen met jou komen we graag tot de meest effectieve behandeling, zodat je uiteindelijk geen last meer zult hebben van deze vorm van uitslag.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >